10 februari 2014

London here I come!

Londen trip 2014

 

Ik ben net op tijd vandaag om jullie (wie?) het enthousiaste nieuws  te vertellen dat ik dit voorjaar nog naar de Britse hoofdstad London te gaan. Een geweldige bruisende stad en een hele historie. Voor elk mens is er wat te doen en te beleven. Maar waar moet je nou heen?


♦Oxford street is de bekende straat van de stad. Mooie gebouwen in het centrum. Met Kerst helemaal leuk en goed aan te raden.
 ♦Camden town is een hippe wijk die net uit het centrum is verwijderd. Het is bekend door de markt die ze daar houden. De place to be om heen te gaan voor jongeren!
♦M&M winkel natuurlijk!Alle kleuren uitzoeken en lekker opeten! Ook leuk voor bijvoorbeeld op een taart.
♦ Picalilly circus is erg aantrekkelijke plek voor toeristen. Het is bekend om de fontein van de Griekse god Anteros. Ook de lichtreclames en de mooie artistieke gebouwen.
 ♦ Leicester square is ook een plein dat veel bezocht wordt en verkeerd wordt uitgesproken. Hier vinden grote premières plaats vanwege de grote bioscopen.
♦ Cultuur zoals musea, musicals en nog veel meer als je van deze kant bent. De stad bruist van de dingen die jou vermaken.
♦ Harrods is een groot warenhuis met een mooie binnen en buitenkant. Het is enorm groot en je kan er alles vinden wat je hartje begeert. Het is een van de grootste warenhuizen ter wereld en heeft een rijke geschiedenis. Een kijkje waard voor degene met een leeg huis!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten