03 oktober 2014

Uitgedroogde nagellak DIY

Uitgedroogde nagellak DIY












Soms laat je je nagellakpotje te lang staan en de dop is niet goed dicht gedraaid. Dan droogt hij uit en dan zou je denken dat je hem weg kan gooien. Dat is niet waar! Je hebt er namelijk een trucje voor en dan is hij zo goed als nieuw. Dit heeft bij mij altijd gewerkt en duurt niet lang.\



 

Wat heb je nodig?

*Een potje uitgedroogde nagellak
*Nagellak remover
*Tandenstoker/watje (ik gebruik tandenstoker)
*Kommetje dat vies mag worden
*Eventueel een doekje voor het lekken.

Stap 1: Draai het dopje van zowel de nagellak-remover als de nagellak zelf open. Pak het bakje bij de hand.

Stap 2: Plaats het potje in het bakje en giet in het potje 3/4 druppels nagellak. Kijk uit dat het niet te veel druppels worden want dan krijg je erg waterige nagellak. 
Stap 3: Dat eenmaal gedaan pak je de tandenstoker en roer je in het potje. Als de inhoud nog niet meewerkt, blijf roeren of giet nog een kleine hoeveelheid druppels erin. 
Stap 5: Laat het even staan. Na een minuut pak je het erbij. Roer een klein beetje.

Stap 6: Dit wordt misschien wat knoeien. Giet de druppels uit het potje en schud de overige eruit. Anders krijg je lelijke nagels.

Overige stap: Kijk of de nagellak goed is door te ijken hoe hij smeert op je duim. Zo niet volg de stap 3 en roer goed. Giet de druppels eruit.




Voilá, niks met koken, hittes , magische trucjes en dansen. Bij mij duurt dit zo'n 2 minuten en ik heb weer goede nagellak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten